LINK VAL-I-PAC
DE ELEKTRONISCHE NIEUWSBRIEF VAN VAL-I-PAC
NR.1 - JANUARI 2007
 

 

2007 : een stap dichter naar de elektronische declaraties.

De manuele encodering van de maandelijkse/trimestriële declaraties van onze operatoren is een tijdrovende taak. Daarom heeft VAL-I-PAC vanaf 1 januari 2007 een systeem van elektronische declaraties ingevoerd. Na een testfase bij een beperkte groep operatoren, is dit systeem vanaf nu toegankelijk voor al onze operatoren. In slechts enkele ogenblikken is uw declaratie verstuurd én verwerkt!

Voor onze operatoren verandert er weinig. Ze dienen alleen het gebruikelijke aangifteformulier in een Excel-bestand van VAL-I-PAC in te vullen. Dit bestand is beveiligd. Alleen de vakken met betrekking tot de hoeveelheden afval kunnen ingevuld worden. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid automatisch gegevens uit Excel, Access of uw eigen verwerkingssysteem te importeren. Nadat u dit bestand heeft ingevuld, wordt het via mail doorgestuurd naar decl@valipac.be. Daar wordt het automatisch ingelezen in onze database. Enerzijds bent u verlost van een tijdrovende taak, anderzijds vermijdt u fouten, te wijten aan de manuele inbreng van gegevens.

De uiterlijke datum voor de inzending van de maandelijkse/trimestriële aangiftes blijft ongewijzigd: ten laatste 15 werkdagen na het einde van de maand of het trimester.

Klik hier om uw Excel aangifteformulier te downloaden.

 

   
Inhoud

 

Jaardeclaratie 2006
   
Raadpleeg uw revisor niet!
   
Premies voor uw klanten
   
Een stap dichter naar de elektronische declaraties
     
VAL-I-PAC
uitschrijven - privacy