Om uw taal te wijzigen, klik hier.
LINK VAL-I-PAC
DE ELEKTRONISCHE NIEUWSBRIEF VAN VAL-I-PAC
NR.1 - JANUARI 2007
Visuel VAL-I-PAC
Inhoud

 

Jaardeclaratie 2006
   
Raadpleeg uw revisor niet!
   
Premies voor uw klanten
   
Een stap dichter naar de elektronische declaraties

Geachte heer Dupont,

Om beter aan uw verwachtingen te voldoen en u sneller doelgerichte informatie te verschaffen, ontvangt u vanaf nu informatie van VAL-I-PAC in een elektronisch bestand: LINK is dus de eerste uitgave van deze nieuwe e-newsletter !

Vier maal per jaar ontvangen de VAL-I-PAC operatoren deze e-newsletter. U dus ook! Indien u echter collega's heeft die de volgende nieuwsbrief eveneens wensen te ontvangen, klik dan hier om deze in te schrijven.

 

 

Jaardeclaratie 2006
Noteer 28 februari 2007 alvast in uw agenda!

De einddatum voor het versturen van uw jaardeclaratie 2006 is vastgelegd op 28 februari 2007. In overeenstemming met onze nieuwe erkenningsvoorwaarden werd het jaarlijkse declaratieformulier voor 2006 gewijzigd: vanaf nu is het niet langer nodig informatie te vermelden over de afnemers van kunststof.

Lees verder.

 

Jaardeclaratie 2006

 

Controle van de jaardeclaratie 2006:
raadpleeg uw revisor niet!

 

Op vraag van VAL-I-PAC zullen de jaardeclaraties niet langer gecontroleerd worden door een bedrijfsrevisor, maar door een onafhankelijk extern bureau. Bijgevolg hoeft u uw bedrijfsrevisor hiervoor dus niet langer in te schakelen.
Hoewel deze wijziging slaat op de erkenningsperiode 2007-2011, zal dit reeds van toepassing zijn voor het referentiejaar 2006.

Lees verder.

 

Controle van de jaardeclaratie 2006

 

Premies voor uw klanten:
vergeet uw certificaten niet aan te vragen bij VAL-I-PAC!

De operatoren wiens klanten container- en/of recyclageforfaits van VAL-I-PAC ontvangen, hebben via e-mail de mogelijkheid gekregen om certificaten aan te vragen voor het referentiejaar 2006 via de toepassing Mona Lisa Plus.
Bent u één van hen, vergeet dan niet om uiterlijk tegen 28 februari de aanvraag van uw certificaten in te dienen.

Lees verder.

 

Premies voor uw klanten

 

2007 : een stap dichter naar de elektronische declaraties.

De manuele encodering van de maandelijkse/trimestriële declaraties van onze operatoren is een tijdrovende taak. Daarom heeft VAL-I-PAC vanaf 1 januari 2007 een systeem van elektronische declaraties ingevoerd. Na een testfase bij een beperkte groep operatoren, is dit systeem vanaf nu toegankelijk voor al onze operatoren. In slechts enkele ogenblikken is uw declaratie verstuurd én verwerkt!

Lees verder.

 

2007 : een stap dichter naar de elektronische declaraties
baseline VAL-I-PAC VAL-I-PAC
uitschrijven - privacy