Valipac
Valipac
  NR 11 - JANUARI 2012
DE ELEKTRONISCHE NIEUWSBRIEF VAN VAL-I-PAC

ODO Plus: goed om te weten ...

Sinds maart 2011 kunnen de gebruikers van ODO Plus met hun elektronische identiteitskaart inloggen op het programma. Naar aanleiding van onze bezoeken bij de operatoren, hebben we echter vastgesteld dat nog niet iedereen dit effectief doet. Toch kunt u als gebruiker enkel zeker zijn van het hoogste beveiligingsniveau als u inlogt met behulp van uw identiteitskaart.

Wat hebt u nodig?

Om u aan te melden met uw elektronische identiteitskaart, hebt u niet alleen uw identiteitskaart nodig, maar ook de pincode van uw kaart en een elektronische ID-kaartlezer (op aanvraag verkrijgbaar bij VAL-I-PAC). Als u over voldoende toegangsrechten beschikt op uw computer, klik dan hier en volg de installatierichtlijnen. Indien dat niet het geval is, zal uw netwerkbeheerder de installatie voor u moeten uitvoeren. Aarzel niet om contact op te nemen met uw dossierbeheerder bij VAL-I-PAC als u problemen ondervindt tijdens de installatie.

Enkel gebruikers met Belgische nationaliteit kunnen zich momenteel aanmelden met hun elektronische identiteitskaart. Buitenlandse gebruikers dienen voorlopig nog hun login en wachtwoord te gebruiken.

We willen u ten slotte nog meedelen dat het automatische mailingsysteem van ODO Plus sinds 1 januari 2012 actief is. Dat betekent dat de berichten die voorlopig alleen op uw welkomstscherm (dashboard) in ODO Plus te zien waren, voortaan ook via e-mail verstuurd zullen worden.


Inhoud

Kon. Astridlaan 59 | 1780 Wemmel | + 32 2 456 83 10 | info@valipac.be | www.valipac.be
uitschrijven - privacy