Valipac
Valipac
  N° 8 - FEBRUARI 2010
DE ELEKTRONISCHE NIEUWSBRIEF VAN VAL-I-PAC

Jaardeclaratie 2009

Begin januari hebben wij u een e-mail gestuurd met daarin alle informatie voor het verzenden van uw jaardeclaratie 2009.

U heeft wellicht gemerkt dat het formulier 2009 een extra kader bevat in vergelijking met vorig jaar. Dit kader is bedoeld voor de bestemmingen van hout in het vierde kwartaal van 2009. Het spreekt voor zich dat dit kader enkel hoeft ingevuld te worden door operatoren die hout declareren.

VAL-I-PAC volgt al verschillende maanden met grote belangstelling de stromen van verpakkingshout. Daarom vragen wij u om alle informatie met betrekking tot hout zo zorgvuldig mogelijk in te vullen. Controleer dus goed of uw declaratie volledig is, of u niet vergeten bent om het tonnage energetisch gevaloriseerd hout op te geven (kader 2 + 3) en of de bestemmingen correct zijn ingevuld.

Incentive voor de allersnelsten
Al 2 jaar belonen wij operatoren die hun declaratie binnen de gevraagde termijn overmaken met een premie van €100. Vorig jaar heeft 90% van de operatoren deze premie ontvangen.

Wilt u ook profiteren van dit extraatje? Vergeet dan niet ons uw jaardeclaratie vóór 28 februari 2010 toe te sturen.

Ter herinnering: u vindt alle nodige documenten voor uw jaarlijkse afsluiting op onze website www.valipac.be in de sectie 'Informatie voor operatoren', rubriek 'jaarlijkse declaraties'.

 


Inhoud

Kon. Astridlaan 59 | 1780 Wemmel | + 32 2 456 83 10 | info@valipac.be | www.valipac.be
uitschrijven - privacy