Valipac werft aan!

29/09/2022

Wil je graag in een hecht team samenwerken aan een circulaire economie? Spreekt dagdagelijks klantencontact jou aan en geef je graag advies? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Valipac biedt een collectief antwoord op de uitgebreide producentenverantwoordelijkheid van bedrijfsmatige verpakkingen. We zijn overtuigd dat de economie van morgen een duurzaam model gaat zijn dat de lokale economie stimuleert en een toegevoegde waarde vormt voor onze samenleving als geheel. “Samen werken aan een circulaire economie” is dan ook onze missie en door zorgzaam, betrouwbaar, pragmatisch en innovatief te zijn, willen we dit doel samen met al onze stakeholders bereiken.

Om ons team te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar 2 specifieke profielen.

 

Customer Service Advisor

Als eerste aansprekingspunt geef je toelichting en advies over de verpakkingswetgeving aan prospecten en klanten. Je informeert ze over onze circulaire projecten, en je helpt ze bij het opmaken van hun jaarlijke verpakkingsaangifte. Meer weten? Ontdek hier de vacature.

Account Manager Operations

Je werkt graag met data om anderen te sensibiliseren hun afval beter te sorteren in bedrijven? Je bent analytisch en klantgericht. Meer weten? Ontdek hier de vacature

 

Als je jezelf herkent in één van deze profielen, neem dan contact op met onze HR-partner Randstad Search & Selection.

Voor deze vacature is Lynn Smeets jouw aanspreekpersoon.
Je kan haar bereiken op 02/472 71 90 of lynn.smeets@rss.randstad.be