Een beloning voor duurzame verpakkingen

18/03/2019

Maakt duurzaamheid deel uit van de DNA van uw onderneming ? Ontwerpt u innoverende verpakkingen die milieuvriendelijk zijn? Neem dan deel aan de allereerste editie van de Get Smart (in) Packaging Awards. Een ideale gelegenheid om uw milieubewuste aanpak in de kijker te zetten!

Get Smart (in) Packaging Awards

De Get Smart (in) Packaging is een initiatief van Empack, Packaging Innovations en Verpakking & Label Magazine. Het evenement vindt plaats op 23 oktober tijdens de eerstvolgende editie van Empack. Deze Awards belonen de meest innoverende verpakkingen in de 5 onderstaande categorieën:

• On the go • Thuisgebruik • E-commerce • B2B • Verpakkingsmachines

Greener Packaging Awards

De Greener Packaging Awards is een initiatief van Fost Plus en Valipac. Voor zijn 5de editie worden de meest duurzame huishoudelijke en bedrijfsmatige verpakkingen beloond. De laureaten worden gekozen uit de deelnemers van de 5 categorieën van de Get Smart (in) Packaging Awards.

Hoe deelnemen?

Deelname is gratis. Stuur uw kandidatuur vóór 30 juni 2019 in op www.greenerpackaging.be

De prijsuitreiking vindt plaats op 23 oktober tijdens Empack dat dit jaar in Mechelen doorgaat.

Naast een speciaal door een kunstenaar vervaardigde award ontvangen de laureaten, in het najaar 2019, media-aandacht in de algemene en gespecialiseerde pers.

 

Meer informatie nodig? Raadpleeg de website www.greenerpackaging.be of neem gerust contact op via communication@greenerpackaging.be